Menu
Naar overzicht

Kennisdag Slimme en Duurzame Mobiliteit NexTechnician goed gewaardeerd!

Op 5 april hebben de niveau 3 en 4 studenten van MBO College Westpoort in workshops uitgebreid kennis kunnen maken met de innovaties van Hyundai Ioniq 6, Nio, Cupra, de gedragsmodule ADAS en toepassing van waterstof met Toyota Mirai. Gelijktijdig kregen de bedrijfswagentechniek studenten van Truck Academy Noord-Holland RPT praktijktraining Electronica. De bedrijvenpartners van NexTechnician leveren daarmee een bijdrage aan de actualiteit van het onderwijs!

De avond werd bezocht door vijftig bedrijven en stond in het teken van kennisuitwisseling over beter opleiden en begeleiden van studenten. Gijs de Jonge van Hogeschool van Amsterdam vertelde in zijn inleiding over het belang om te investeren in kennis op de werkvloer en daarvoor vanuit het onderwijs maatwerk lesmodules beschikbaar te stellen. De opzet van deze dag krijgt zeker een vervolg, de kennisuitwisseling smaakt naar meer. Met dank aan AutoTech Alliantie Summa College, waterstofindeklas.nl, Equipment Group Holland, Autogroep Ursem Barten, Innovam, Truckacademy NH en natuurlijk MBO College Westpoort!


Geplaatst op 16-05-2023 in Duurzame en slimme mobiliteit  

Ander nieuws

De AutoProf Beurs 2024

Samen met AutoTech Alliantie en Flexvak Automotive staat Summa Automotive op de AutoProf Beurs 2024 in Gorinchem, op 30/31 januari en 1 februari. Dit is dé plek om in contact te komen met automotive-professionals. Kom alles te weten over actuele ontwikkelingen binnen de branche en over de relevante opleidingen en beroepsperspectieven! Bezoek ons op stand A124. Gratis ticket? […]

Lees meer
Breng kleur aan je toekomst

Een mooie zaterdag in Boxtel, in ons praktijkcentrum voor autoschadeherstel. Dertien talenten namen deel aan de workshop Autospuiter, speciaal geselecteerd uit een grote groep aanmeldingen. Het ging om kandidaten die mogelijk van beroepsrichting willen veranderen. Ze maakten kennis met een prachtig, vaak wat onderbelicht vakmanschap. We hebben theorie besproken: wat zijn bijvoorbeeld belangrijke beschermingsmiddelen, hoe […]

Lees meer
Open Dag Truck Academy van Summa Automotive

We hebben een mooie Open Dag gehad bij Summa Automotive. De Truck Academy had weer goed uitgepakt en dat leverde mooie plaatjes op.

Lees meer