Menu
Naar overzicht

Schadehersteltraining: Alliance Automotive Group en Summa Automotive slaan handen ineen

Alliance Automotive Group Benelux en Summa College Automotive gaan samenwerken op het gebied van Rijkserkerkende schadehersteltrainingen en -opleidingen. Deze samenwerking voorziet de autoschadeherstelbranche van trainingen die voldoen aan internationaal geaccrediteerde vereisten, vanuit trainingslocaties in heel Nederland en België.

Naast haar eigen trainingen zal Summa ook de merkerkende schadehersteltrainingen van AutoTech Alliantie uitvoeren in de Tech360 Tech360 Centers in Nederland. Deze rijkserkende trainingen betreffen specifieke modeltrainingen en algemene OEM-trainingen.

Het portfolio schadehersteltrainingen van AAGB richt zich op voorbewerking, carrosserieschades, verbindingstechnieken, ADAS, connectiviteit en elektrificatie. De verschillende modules passen uiteraard geheel binnen de branchenorm schadeherstel. Vanaf 1 januari 2024 zal de trainingsagenda en het programma bekend worden gemaakt.


Geplaatst op 20-11-2023 in Duurzame en slimme mobiliteit   Trainingen  

Ander nieuws

Nieuw magazine Summa Automotive in teken van innovatie

Summa Automotive heeft een nieuw magazine, editie 3. In onze vorige magazines deelden we veel over onze opleidingen, over smart mobility, over onze projecten. Het derde magazine staat geheel in het teken van innovatie. Studenten komen aan het woord, maar ook docenten en autoriteiten in de sector als Maarten Steinbuch en Lex Boon, de directeur […]

Lees meer
Summa Automotive in AD

Na het paginagrote artikel in ED vorige week, hebben we inmiddels ook de eer gehad om paginagroot in het AD te verschijnen. Met dank aan Algemeen Dagblad: wat goed dat zij zoveel aandacht schenken aan de vele veranderingen in onze sector en de impact daarvan op onze opleidingen. Op de foto hieronder onze directeur Roel […]

Lees meer
Summa Automotive paginagroot in de krant

Vandaag staat onze school Summa Automotive & Smart Mobility met een hele pagina in het Eindhovens Dagblad vanwege de vele ontwikkelingen in onze sector.

Lees meer