Menu
Naar overzicht

Schadehersteltraining: Alliance Automotive Group en Summa Automotive slaan handen ineen

Alliance Automotive Group Benelux en Summa College Automotive gaan samenwerken op het gebied van Rijkserkerkende schadehersteltrainingen en -opleidingen. Deze samenwerking voorziet de autoschadeherstelbranche van trainingen die voldoen aan internationaal geaccrediteerde vereisten, vanuit trainingslocaties in heel Nederland en België.

Naast haar eigen trainingen zal Summa ook de merkerkende schadehersteltrainingen van AutoTech Alliantie uitvoeren in de Tech360 Tech360 Centers in Nederland. Deze rijkserkende trainingen betreffen specifieke modeltrainingen en algemene OEM-trainingen.

Het portfolio schadehersteltrainingen van AAGB richt zich op voorbewerking, carrosserieschades, verbindingstechnieken, ADAS, connectiviteit en elektrificatie. De verschillende modules passen uiteraard geheel binnen de branchenorm schadeherstel. Vanaf 1 januari 2024 zal de trainingsagenda en het programma bekend worden gemaakt.


Geplaatst op 20-11-2023 in Duurzame en slimme mobiliteit   Trainingen  

Ander nieuws

Branche High Tech autoschades in de spotlights

De AutoTech Alliantie luidt de noodklok. Goede vakmensen om High Tech autoschades correct en veilig te herstellen sterven uit. Met een splinternieuw magazine zetten we de sector in de spotlights.

Lees meer
IMI (Institute of the Motor Industry) certificatie

Een jaartje geleden zijn we bij Summa Automotive begonnen om IMI (Institute of the Motor Industry) gecertificeerd te worden als onderwijs en examencentrum op het gebied van EV. Na alle EV trainingen level 1 t/m 4 in Engeland doorlopen te hebben, was onlangs onze opleidingslocatie en proces aan de beurt. Onder de indruk van onze […]

Lees meer
Terugblik Tech 3-Daagse 3 t/m 5 oktober te Aalsmeer

Met AutoTech Alliantie zijn we aanwezig geweest op de Tech 3-Daagse te Aalsmeer in de branchehoek Automotive. Ruim 5.500 leerlingen en ouders hebben dit evenement bezocht. We hebben hiervoor verschillende workshops georganiseerd en er is ook een prijsvraag te winnen voor de leerlingen! We nemen je even mee.

Lees meer