Menu
Naar overzicht

Drie prijzen voor Summa Automotive op WK in Las Vegas

Wat zijn we ongelofelijk trots op onze studenten. Ze wonnen op de WK Waterstof Challenge in Las Vegas maar liefst drie prijzen!

  • We hadden de duurzaamste auto van het hele speelveld
  • We wonnen de Innovation Award: meest innovatieve auto ter wereld!
  • En we wonnen brons als het gaat om de afgelegde afstand tijdens het WK

We hebben genoten van onze dagen in Las Vegas; we hebben veel geleerd en de wereld laten zien waartoe we in Helmond in staat zijn. Een ervaring om nooit te vergeten!


Geplaatst op 19-09-2023 in Duurzame en slimme mobiliteit   Opleidingen  

Ander nieuws

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec sollicitudin nunc quis augue vulputate.

Drie prijzen voor Summa Automotive op WK in Las Vegas

Wat zijn we ongelofelijk trots op onze studenten. Ze wonnen op de WK Waterstof Challenge in Las Vegas maar liefst drie prijzen! We hadden de duurzaamste auto van het hele speelveld We wonnen de Innovation Award: meest innovatieve auto ter wereld! En we wonnen brons als het gaat om de afgelegde afstand tijdens het WK […]

Lees meer
Een boeiende dag bij Summa Automotive

Wij zien u denken: hier beneden staat een collage van het studiejaar bij Summa Automotive. Niets is minder waar, alle foto’s zijn op dezelfde dag geschoten: op 29 juni 2023, om precies te zijn. Het bruist iedere dag bij ons, maar deze dag spande de kroon. Een zeepkistenrace voor eersteklassers, met misschien wel betere resultaten […]

Lees meer
Summa Automotive wint NK Waterstof Challenge!

Een team van Summa Automotive won vandaag het Nederlands kampioenschap Waterstof Challenge in Zwolle. Een geweldige prestatie!

Lees meer
AutoTech Alliantie en Summa Automotive ontwikkelen modeltraining

De auto’s, zoals we ze jaren gekend hebben, veranderen razendsnel in ‘computers op wielen’. Ze beschikken over nieuwe rijhulpsystemen die zorgen voor meer veiligheid en zijn daardoor enorm complex bij schadeherstel. Nieuwe kennis is vereist om deze auto’s op veilige wijze te herstellen.

Lees meer