Menu

Onze partners


Summa College

Het Summa College bestaat uit 22 scholen voor middelbaar beroepsonderwijs in de regio Eindhoven, waaronder, Summa Automotive. De branchegerichte scholen verzorgen meer dan 250 beroepsopleidingen in verschillende leerwegen en op verschillende niveaus. Wij onderscheiden ons door een actieve, persoonlijke begeleiding van studenten. De keuze voor een passende opleiding en het behalen van een diploma staan daarbij centraal. Iedereen die zijn talenten wil ontwikkelen, is van harte welkom. Ongeacht leeftijd. Immers: mensen die succesvol zijn in werk en privéleven, blijven zich ontwikkelen. Daarom ook leveren we maatwerk aan bedrijven.

 

 

ROC Ter Aa
ROC Ter AA realiseert beroepsonderwijs. In onze colleges begeleiden wij mensen naar de toekomst. Dat doen we door samen met hen de passie en het succes te zoeken in vakmanschap en werk, deelname aan de maatschappij en verdere studie. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke manier van werken en onze gerichtheid op kwaliteit. Wij zijn (pro)actief bij alles wat we doen en betrokken bij iedereen voor wie we dat doen.

 

 

DAF
Bij DAF zijn we trots op iedere DAF truck die onze fabriek uitrijdt. Trots omdat we weten dat we een truck hebben afgeleverd die de klant in staat stelt zijn werk uit te oefenen. En omdat we weten dat chauffeurs het ongeëvenaarde comfort en gebruik van de truck zo waarderen. Onze liefde voor trucks vindt u terug in ieder onderdeel en detail. En dát is wat een DAF onderscheidt van iedere andere truck.

 

 

VDL
VDL Groep is een internationale industriële onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en overige eindproducten en de assemblage van personenauto’s. Het is een bundeling van flexibele, zelfstandige bedrijven met elk hun eigen specialisme. De kracht van VDL Groep zit in de onderlinge samenwerking tussen de bedrijven.

 

 

Automotive NL
Automotive NL initieert en voert tal van activiteiten uit ter versterking van de Nederlandse automotive sector met name gericht op innovatie, onderwijs/opleiding, internationalisering, kennisvergaring en netwerken.

 

 

ACE
ACE (Automotive Center of Expertise) is het kenniscentrum voor toegepast Automotive onderzoek en onderwijs waarin de Automotive instituten van de Hogeschool Rotterdam, Fontys Hogescholen, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en het bedrijfsleven samenwerken. ACE staat voor synergie op het gebied van kwaliteit van onderwijs, praktijkgericht onderzoek, structurele samenwerking met het bedrijfsleven, integratie van bedrijfsopdrachten in regulier onderwijs, instroombevordering, expertise- en talentbevordering, en talentenscouting.

 

AutoTech Alliantie
De auto heeft de afgelopen eeuw een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Hedendaagse voertuigen worden steeds geavanceerder, maar de kennis op dit vlak kan de ontwikkelingen niet bijhouden. Hierdoor is veilig autoschadeherstel geen vanzelfsprekendheid meer. AutoTech Alliantie is een vereniging waarin ca. 140 autoschadeherstelvestigingen, door heel Nederland, vertegenwoordigd zijn. Gezamenlijk streven ze naar veilig autoschadeherstel, zoals de autofabrikant het bedoeld heeft. Tevens zet de Alliantie zich in voor scholing, bijscholing, merktrainingen en een selectieplatform waarmee het juiste voertuig in de juiste werkplaats terechtkomt.