Menu
Naar overzicht

Een boeiende dag bij Summa Automotive

Wij zien u denken: hier beneden staat een collage van het studiejaar bij Summa Automotive. Niets is minder waar, alle foto’s zijn op dezelfde dag geschoten: op 29 juni 2023, om precies te zijn. Het bruist iedere dag bij ons, maar deze dag spande de kroon. Een zeepkistenrace voor eersteklassers, met misschien wel betere resultaten dan ooit. Een introductiemiddag voor aankomende studenten die eind augustus bij ons beginnen. De beroemde veiling van auto’s die door studenten uit jaar 1 zijn opgeknapt, waar onze vierdeklassers afgelopen week nog een roadtrip mee maakten (hoogste opbrengst: 700 euro – er waren zelfs telefonische biedingen). Een fotoshoot voor de gemeente Helmond. En dan ook nog een barbecue, ver voor de eerste regendruppels vielen. Een prachtige samenwerking tussen de diverse opleidingen van Summa Automotive. Making memories!


Geplaatst op 01-07-2023 in Duurzame en slimme mobiliteit   Opleidingen  

Ander nieuws

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec sollicitudin nunc quis augue vulputate.

Drie prijzen voor Summa Automotive op WK in Las Vegas

Wat zijn we ongelofelijk trots op onze studenten. Ze wonnen op de WK Waterstof Challenge in Las Vegas maar liefst drie prijzen!

Lees meer
Een boeiende dag bij Summa Automotive

Wij zien u denken: hier beneden staat een collage van het studiejaar bij Summa Automotive. Niets is minder waar, alle foto’s zijn op dezelfde dag geschoten: op 29 juni 2023, om precies te zijn. Het bruist iedere dag bij ons, maar deze dag spande de kroon. Een zeepkistenrace voor eersteklassers, met misschien wel betere resultaten […]

Lees meer
Summa Automotive wint NK Waterstof Challenge!

Een team van Summa Automotive won vandaag het Nederlands kampioenschap Waterstof Challenge in Zwolle. Een geweldige prestatie!

Lees meer
AutoTech Alliantie en Summa Automotive ontwikkelen modeltraining

De auto’s, zoals we ze jaren gekend hebben, veranderen razendsnel in ‘computers op wielen’. Ze beschikken over nieuwe rijhulpsystemen die zorgen voor meer veiligheid en zijn daardoor enorm complex bij schadeherstel. Nieuwe kennis is vereist om deze auto’s op veilige wijze te herstellen.

Lees meer