Menu
Naar overzicht

Een fijne samenwerking!

Een te kort aan technici speelt al jaren. De gevolgen hiervan zagen we al bij Schiphol, waar vliegtuigen steeds vaker aan de grond staan. Ook onze branche loopt met grote passen op dit scenario af. Daarnaast worden onze technici aan alle kanten verleid om elders te gaan werken én zorgt het ontbreken van de juiste kennis over de nieuwste voertuigen ervoor dat het borgen van veilig herstel een steeds grotere opgave wordt.

Om te zorgen dat de juiste kennis op de werkvloer komt maken onder meer het Summa College, AutoTech Alliantie en NexTechnician/ROC Amsterdam deel uit van het project Duurzame en Slimme Mobiliteit. Wij zetten ons in voor een betere aansluiting van opleidingen op de groeiende behoefte in onze veranderende markt. Aan ons de taak om deze jongeren te bereiken en al tijdens hun opleiding te begeleiden, zodat ze over vier jaar als volwaardig technicus aan de slag kunnen! Een fijne, waardevolle samenwerking!

Een bericht van onze partner AutoTech Alliantie


Geplaatst op 14-03-2023 in Duurzame en slimme mobiliteit  

Ander nieuws

Nieuw magazine Summa Automotive in teken van innovatie

Summa Automotive heeft een nieuw magazine, editie 3. In onze vorige magazines deelden we veel over onze opleidingen, over smart mobility, over onze projecten. Het derde magazine staat geheel in het teken van innovatie. Studenten komen aan het woord, maar ook docenten en autoriteiten in de sector als Maarten Steinbuch en Lex Boon, de directeur […]

Lees meer
Summa Automotive in AD

Na het paginagrote artikel in ED vorige week, hebben we inmiddels ook de eer gehad om paginagroot in het AD te verschijnen. Met dank aan Algemeen Dagblad: wat goed dat zij zoveel aandacht schenken aan de vele veranderingen in onze sector en de impact daarvan op onze opleidingen. Op de foto hieronder onze directeur Roel […]

Lees meer
Summa Automotive paginagroot in de krant

Vandaag staat onze school Summa Automotive & Smart Mobility met een hele pagina in het Eindhovens Dagblad vanwege de vele ontwikkelingen in onze sector.

Lees meer