Menu
Naar overzicht

Een fijne samenwerking!

Een te kort aan technici speelt al jaren. De gevolgen hiervan zagen we al bij Schiphol, waar vliegtuigen steeds vaker aan de grond staan. Ook onze branche loopt met grote passen op dit scenario af. Daarnaast worden onze technici aan alle kanten verleid om elders te gaan werken én zorgt het ontbreken van de juiste kennis over de nieuwste voertuigen ervoor dat het borgen van veilig herstel een steeds grotere opgave wordt.

Om te zorgen dat de juiste kennis op de werkvloer komt maken onder meer het Summa College, AutoTech Alliantie en NexTechnician/ROC Amsterdam deel uit van het project Duurzame en Slimme Mobiliteit. Wij zetten ons in voor een betere aansluiting van opleidingen op de groeiende behoefte in onze veranderende markt. Aan ons de taak om deze jongeren te bereiken en al tijdens hun opleiding te begeleiden, zodat ze over vier jaar als volwaardig technicus aan de slag kunnen! Een fijne, waardevolle samenwerking!

Een bericht van onze partner AutoTech Alliantie


Geplaatst op 14-03-2023 in Duurzame en slimme mobiliteit  

Ander nieuws

Branche High Tech autoschades in de spotlights

De AutoTech Alliantie luidt de noodklok. Goede vakmensen om High Tech autoschades correct en veilig te herstellen sterven uit. Met een splinternieuw magazine zetten we de sector in de spotlights.

Lees meer
IMI (Institute of the Motor Industry) certificatie

Een jaartje geleden zijn we bij Summa Automotive begonnen om IMI (Institute of the Motor Industry) gecertificeerd te worden als onderwijs en examencentrum op het gebied van EV. Na alle EV trainingen level 1 t/m 4 in Engeland doorlopen te hebben, was onlangs onze opleidingslocatie en proces aan de beurt. Onder de indruk van onze […]

Lees meer
Schadehersteltraining: Alliance Automotive Group en Summa Automotive slaan handen ineen

Alliance Automotive Group Benelux en Summa College Automotive gaan samenwerken op het gebied van Rijkserkerkende schadehersteltrainingen en -opleidingen. Deze samenwerking voorziet de autoschadeherstelbranche van trainingen die voldoen aan internationaal geaccrediteerde vereisten, vanuit trainingslocaties in heel Nederland en België. Naast haar eigen trainingen zal Summa ook de merkerkende schadehersteltrainingen van AutoTech Alliantie uitvoeren in de Tech360 […]

Lees meer