Menu
Naar overzicht

Een fijne samenwerking!

Een te kort aan technici speelt al jaren. De gevolgen hiervan zagen we al bij Schiphol, waar vliegtuigen steeds vaker aan de grond staan. Ook onze branche loopt met grote passen op dit scenario af. Daarnaast worden onze technici aan alle kanten verleid om elders te gaan werken én zorgt het ontbreken van de juiste kennis over de nieuwste voertuigen ervoor dat het borgen van veilig herstel een steeds grotere opgave wordt.

Om te zorgen dat de juiste kennis op de werkvloer komt maken onder meer het Summa College, AutoTech Alliantie en NexTechnician/ROC Amsterdam deel uit van het project Duurzame en Slimme Mobiliteit. Wij zetten ons in voor een betere aansluiting van opleidingen op de groeiende behoefte in onze veranderende markt. Aan ons de taak om deze jongeren te bereiken en al tijdens hun opleiding te begeleiden, zodat ze over vier jaar als volwaardig technicus aan de slag kunnen! Een fijne, waardevolle samenwerking!

Een bericht van onze partner AutoTech Alliantie


Geplaatst op 14-03-2023 in Duurzame en slimme mobiliteit  

Ander nieuws

AutoTech Alliantie

Partner in de spotlights! De auto heeft de afgelopen eeuw een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Hedendaagse voertuigen worden steeds geavanceerder, maar de kennis op dit vlak kan de ontwikkelingen niet bijhouden. Hierdoor is veilig autoschadeherstel geen vanzelfsprekendheid meer.

Lees meer
Summa Automotive wint NK Waterstof Challenge!

Een team van Summa Automotive won vandaag het Nederlands kampioenschap Waterstof Challenge in Zwolle. Een geweldige prestatie!

Lees meer
Kennisdag Slimme en Duurzame Mobiliteit NexTechnician goed gewaardeerd!

Op 5 april hebben de niveau 3 en 4 studenten van MBO College Westpoort in workshops uitgebreid kennis kunnen maken met de innovaties van Hyundai Ioniq 6, Nio, Cupra, de gedragsmodule ADAS en toepassing van waterstof met Toyota Mirai.

Lees meer
EV-training in Londen

Enkele collega’s van Summa Automotive waren in Engeland op EV-training om gecertificeerd te worden als trainers op het vlak van EV en om als MAC BV erkende IMI organisatie te worden.

Lees meer
Summa Automotive wordt derde in Shell Eco Marathon

Voor het vijfde jaar op rij deden studenten Technicus automotive engineering van Summa Automotive mee aan de Shell Eco Marathon.

Lees meer
De Waterstof Challenge

De voorronde van de NK Waterstof Challenge werd bij ons gehouden en diverse teams uit het zuiden van het land beconcurreerden elkaar op het parcours in onze praktijkhal.

Lees meer
Een fijne samenwerking!

Een te kort aan technici speelt al jaren. De gevolgen hiervan zagen we al bij Schiphol, waar vliegtuigen steeds vaker aan de grond staan. Ook onze branche loopt met grote passen op dit scenario af. Daarnaast worden onze technici aan alle kanten verleid om elders te gaan werken én zorgt het ontbreken van de juiste […]

Lees meer