Menu
Naar overzicht

Summa Automotive wint NK Waterstof Challenge!

Een team van Summa Automotive won vandaag het Nederlands kampioenschap Waterstof Challenge in Zwolle. Een geweldige prestatie! Na zes uur rijden op een groot parcours stonden de meeste rondjes op naam van de studenten van het Summa College. De prijs: kwalificatie voor het WK in Las Vegas.

Miro Schoenmakers (23) is vanzelfsprekend gelukkig. “Het ging lekker vandaag. We hadden een paar uitdagingen maar die losten we op tijdens de race. Nu naar Las Vegas in september. Eens kijken hoe we ons kunnen meten met de internationale top! De komende maanden gaan we onze auto optimaliseren. Maar nu is het eerst tijd voor een feestje in de bus.” Er waren meer prijzen: we wonnen ook de prijs Meest Zuinige Auto en Beste Promofilm. Wat een topdag! Proficiat studenten en docenten!

 


Geplaatst op 16-05-2023 in Duurzame en slimme mobiliteit   Opleidingen  

Ander nieuws

Branche High Tech autoschades in de spotlights

De AutoTech Alliantie luidt de noodklok. Goede vakmensen om High Tech autoschades correct en veilig te herstellen sterven uit. Met een splinternieuw magazine zetten we de sector in de spotlights.

Lees meer
IMI (Institute of the Motor Industry) certificatie

Een jaartje geleden zijn we bij Summa Automotive begonnen om IMI (Institute of the Motor Industry) gecertificeerd te worden als onderwijs en examencentrum op het gebied van EV. Na alle EV trainingen level 1 t/m 4 in Engeland doorlopen te hebben, was onlangs onze opleidingslocatie en proces aan de beurt. Onder de indruk van onze […]

Lees meer
Schadehersteltraining: Alliance Automotive Group en Summa Automotive slaan handen ineen

Alliance Automotive Group Benelux en Summa College Automotive gaan samenwerken op het gebied van Rijkserkerkende schadehersteltrainingen en -opleidingen. Deze samenwerking voorziet de autoschadeherstelbranche van trainingen die voldoen aan internationaal geaccrediteerde vereisten, vanuit trainingslocaties in heel Nederland en België. Naast haar eigen trainingen zal Summa ook de merkerkende schadehersteltrainingen van AutoTech Alliantie uitvoeren in de Tech360 […]

Lees meer