Menu
Naar overzicht

Summa Automotive wint NK Waterstof Challenge!

Een team van Summa Automotive won vandaag het Nederlands kampioenschap Waterstof Challenge in Zwolle. Een geweldige prestatie! Na zes uur rijden op een groot parcours stonden de meeste rondjes op naam van de studenten van het Summa College. De prijs: kwalificatie voor het WK in Las Vegas.

Miro Schoenmakers (23) is vanzelfsprekend gelukkig. “Het ging lekker vandaag. We hadden een paar uitdagingen maar die losten we op tijdens de race. Nu naar Las Vegas in september. Eens kijken hoe we ons kunnen meten met de internationale top! De komende maanden gaan we onze auto optimaliseren. Maar nu is het eerst tijd voor een feestje in de bus.” Er waren meer prijzen: we wonnen ook de prijs Meest Zuinige Auto en Beste Promofilm. Wat een topdag! Proficiat studenten en docenten!

 


Geplaatst op 16-05-2023 in Duurzame en slimme mobiliteit   Opleidingen  

Ander nieuws

Nieuw magazine Summa Automotive in teken van innovatie

Summa Automotive heeft een nieuw magazine, editie 3. In onze vorige magazines deelden we veel over onze opleidingen, over smart mobility, over onze projecten. Het derde magazine staat geheel in het teken van innovatie. Studenten komen aan het woord, maar ook docenten en autoriteiten in de sector als Maarten Steinbuch en Lex Boon, de directeur […]

Lees meer
Summa Automotive in AD

Na het paginagrote artikel in ED vorige week, hebben we inmiddels ook de eer gehad om paginagroot in het AD te verschijnen. Met dank aan Algemeen Dagblad: wat goed dat zij zoveel aandacht schenken aan de vele veranderingen in onze sector en de impact daarvan op onze opleidingen. Op de foto hieronder onze directeur Roel […]

Lees meer
Summa Automotive paginagroot in de krant

Vandaag staat onze school Summa Automotive & Smart Mobility met een hele pagina in het Eindhovens Dagblad vanwege de vele ontwikkelingen in onze sector.

Lees meer